У Латвії кандидат в депутати розповідає про передвиборчу програму, танцюючи в купальнику
Категорія
Світ
Дата публікації

У Латвії кандидат в депутати розповідає про передвиборчу програму, танцюючи в купальнику

У Латвії кандидат в депутати розповідає про передвиборчу програму, танцюючи в купальнику
Джерело:  Delfi

Кандидат в депутати думи латвійського міста Даугавпілс, 32-річна Світлана Лонська опублікувала передвиборний ролик, в якому вона танцює на березі моря і співає про те, що виборець "дасть їй плюсик"

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Delfi.

На відео Лонська в доступній формі викладає свою програму виборцям. Вона підкреслює, що почує думку жителів міста і "відповість кожному "так".

"Я дівка хоч і проста, але не дурненька - ти знай! В Англії терлася, пахала там на завод, потім в Д-Пилс повернулася, типу рідний дім кличе. Стремала, ясна річ, що тут ще говорити", - співає Лонська.

У Даугавпілсі Лонська працює тренером по зумба-фітнесу. У 2015 році вона створила громадську організацію Buena Vida, що займається популяризацією "активного способу життя". На виборах, які пройдуть 3 червня, вона включена в список партії No sirds Latvijai.

В іншому ролику, опублікованому на її YouTube-каналі, вона в більш серйозній формі викладає свою передвиборну програму.

"Я - така як є, без лушпиння. Студентка, тренер по зумба-фітнесу, відповідальний і чесний чоловік з активною життєвою позицією. Закінчився час балакучих голів в краватках і нікому не зрозумілих кліше! Влада повинна бути народною - такою, як ви всі, як я. Я називаю речі своїми іменами і не даю нездійсненних обіцянок. Я вмію працювати і готова робити це на благо мого улюбленого Даугавпілса", - написала Лонська в коментарі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?