"Це історичний день для України" - Порошенко про підписання безвізу
Категорія
Політика
Дата публікації

"Це історичний день для України" - Порошенко про підписання безвізу

"Це історичний день для України" - Порошенко про підписання безвізу
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко заявив, що остаточне підписання документу про надання безвізового режиму Україні - це історичний день для українців.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

"Сьогодні абсолютно історичний день для моєї країни, для моєї нації 45 мільйонів. І я абсолютно впевнений, що це так само історичний день для Європейського Союзу. Україна повертається до європейської родини. Україна востаннє прощається с радянською і російською імперіями", - казав Порошенко після підписання безвізу.

Читайте також: Порошенко заявив, коли українці з окупованого Криму та Донбасу зможуть скористатися безвізом

"Україна переповнена рішучості продовжувати процес реформування країни. Тільки для візової лібералізації ми втілили в життя 144 реформи. І ми впевнені, що будемо продовжувати цей процес", - додав президент.

Як повідомляв ONLINE.UA, представництво Європейського союзу в Україні розпочало освітній проект, який доможе українцям зорієнтуватися у тонкощах поїздок до ЄС без візи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?