Переможець Євробачення заспівав пісню бельгійки Бланш
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Переможець Євробачення заспівав пісню бельгійки Бланш

Переможець Євробачення заспівав пісню бельгійки Бланш

Переможець Євробачення-2017 Сальвадор Собрал з Португалії заспівав композицію учасниці від Бельгії - співачки Бланш, з якою вона представляла свою країну на конкурсі.

Відповідне відео було опубліковане на сторінці Євробачення у Facebook, повідомляє ONLINE.UA.

До речі, пісню City Lights Сальвадор виконує разом зі своєю старшою сестрою Луїзою, яка стала автором його переможної пісні Amar Pelos Dois.

Читайте також: Представники Білорусі на Євробаченні виявилися чоловіком та дружиною

"Переможець Євробачення Сальвадор Собрал разом із сестрою заспівав пісню бельгійки Бланш. Потрійна порція задоволення", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Сальвадор має хворе серце, через що пропустив всі репетиції і виступав лише у півфіналі та фіналі Євробачення. Замість нього на генеральних репетиціях співала Луїза.

Як повідомляв ONLINE.UA, днями н орвезько-білоруський співак Олександр Рибак, переможець Євробачення-2009, записав кавер-версію на пісню тріумфатора конкурсу цього року Сальвадора Собрала.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?