Мобільні оператори почали блокування російських соцмереж
Категорія
Технології
Дата публікації

Мобільні оператори почали блокування російських соцмереж

Мобільні оператори почали блокування російських соцмереж
Джерело:  Прес-служба Vodafone

Телеком оператори ПрАТ "Київстар", ТОВ "Лайфселл" та Vodafone Україна почали блокування російських соціальних мереж ВКонтакте, Одноклассники, усіх сервісів Yandex та mail.ru.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Vodafone.

"Телеком оператори від сьогодні починають технічні заходи з обмеження надання послуг доступу до зазначених веб-сайтів відповідно до технічних можливостей", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: ВКонтакте розсилає користувачам України інструкції, як обійти указ Порошенка

Мобільний оператор нагадує, що відповідно до Указу Президента України №133/2017 від 15 травня 2017 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)", телеком оператори мають припинити надання послуг з доступу до низки російських веб-ресурсів.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Петро Порошенко заявив, що рішення про заборону російських соцмереж ВКонтакте, Однокласники та сервісів Яндекс і Mail.ru може бути скасовано після припинення російської агресії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?