Тейлор Свіфт закрутила роман з молодим актором
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тейлор Свіфт закрутила роман з молодим актором

Тейлор Свіфт закрутила роман з молодим актором
Джерело:  The Sun

Відома американська співачка Тейлор Свіфт, яка донедавна зустрічалася з британським актором Томом Хіддлстоном, закрутила новий роман.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

27-річна Свіфт вже декілька місяців зустрічається з британським актором Джо Елвіном.

За інформацією видання, співачка орендувала будинок в Лондоні, щоб бути ближче до Елвіна, який й досі мешкає з батьками. Однак побачення відбуваються в умовах секретності.

Читайте також: Названа найдорожча співачка в світі

"У Тейлор і Джо все серйозно, це справжнісінькі довгострокові стосунки. Просто після того, що сталося з Томом Хіддлстоном, вони з Джо вирішили не виносити роман на суд громадськості", - розповіло джерело.

Про Елвіна відомо, що він молодий актор (йому нещодавно виповнилося 26 років), який вже встиг засвітитися у відомих стрічках, зокрема хлопець грав головну роль у військовій драмі оскароносного Енга Лі "Довгий шлях Біллі Лінна в перерві футбольного матчу" разом з Крістен Стюарт, Віном Дизелем і Стівом Мартіном, а потім отримав пропозицію знятися в драмі Рітеш Батра "Передчуття кінця".

Як повідомляв ONLINE.UA, восени Тейлор Свіфт і Том Хіддлстон оголосили про розірвання стосунків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?