У Порошенка заявили, що безвіз набере чинності проти ночі на 11 червня
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка заявили, що безвіз набере чинності проти ночі на 11 червня

У Порошенка заявили, що безвіз набере чинності проти ночі на 11 червня
Джерело:  interfax.com.ua

Заступник глави адміністрації президента Костянтин Єлісєєв заявив, що рішення Європейського Союзу про надання громадянам України безвізового режиму  набуде чинності у ніч з 10 на 11 червня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Таким чином в ніч з 10 на 11 червня безвізовий режим набуде чинності", - сказав Єлісєєв журналістам у Страсбурзі після церемонії підписання законодавчого рішення про введення безвізового режиму ЄС для громадян України.

Читайте також: "Це історичний день для України" - Порошенко про підписання безвізу

За його словами, підписане головою Європейського парламенту Антоніо Таяні й представником головуючої в Євросоюзі Мальти законодавче рішення про введення безвізового режиму для громадян України незабаром буде опубліковано в офіційному журналі ЄС і через 20 днів після цього українці зможуть їздити до країн ЄС без віз.

Як повідомляв ONLINE.UA, представництво Європейського союзу в Україні розпочало освітній проект, який доможе українцям зорієнтуватися у тонкощах поїздок до ЄС без візи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?