Легендарного українського футболіста побили за нечоловічий вчинок
Категорія
Спорт
Дата публікації

Легендарного українського футболіста побили за нечоловічий вчинок

Легендарного українського футболіста побили за нечоловічий вчинок
Джерело:  Плюс спорт

Легенда українського футболу і рекордсмен національної збірної Анатолій Тимощук потрапив у черговий скандал.

Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на газету "Експрес", у Німеччині Тимощука побив охоронець після того, як Анатолій застосував фізичну силу до своєї жінки Надії Навроцької, з якою він перебуває у процесі розлучення.

"Недавно трапився інцидент. Толік приїхав до дітей, був агресивно налаштований. Не встиг зайти, як застосував до мене фізичну силу. Його зупинив охоронець, в сутичці розбив йому губу. Толік зізнався поліції, які дії вчинив проти мене. І ще написав заяву на охоронця, що той наче його побив. Але заява проти охоронця була пізніше відхилена прокуратурою, бо він просто стримував агресію. У той день поліція його спровадила, бо нормальна зустріч з дітьми за таких обставин була недоречною. Діти, налякавшись, побігли до кімнати і почали будувати барикади з іграшок – подумали, що тато приїхав забирати їх. Усе це є в протоколах", - розповіла жінка Тимощука.

Надія Навроцька додала, що німецькі суди не вірять балачкам Тимощука.

"Анатолій подав заяву до цивільного суду, що я начебто не дозволила йому побачитися з дітьми. Також Тимощук примудрився свідчити, що я його душила і що він був змушений їхати до лікарні. Тобто це були наче заяви двох різних Тимощуків. У суді йому пред'явили всі його попередні заяви і свідчення до поліції, в яких він визнавав, що застосовував проти мене фізичну силу. Його дві різні версії виглядають, як мінімум, дивно. Креатив російських адвокатів Толіка у німецьких судах не працює", - пояснила Надія.

Читайте: Патріот Зозуля змінив Тимощука в ФФУ

Як раніше повідомляв ONLINE.UA, Тимощук "засвітився" з георгіївською стрічкою в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?