9-річний син Сущенка звернувся до Путіна: опубліковано листа
Категорія
Світ
Дата публікації

9-річний син Сущенка звернувся до Путіна: опубліковано листа

9-річний син Сущенка звернувся до Путіна: опубліковано листа

Син українського журналіста Романа Сущенка, якого незаконно утримують під вартою в Росії, звернувся з листом до президента РФ Володимира Путіна.

 Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook адвоката Марка Фейгіна.

"СІЗО "Лефортово", напередодні розгляду судом моєї скарги на продовження арешту підзахисного Сущенка, стало на заваді відвідування його там", - повідомив Фейгін.

Адвокат допускає, що "причиною проблем з моїм відвідуванням Сущенка, стала болюча реакція Путіна на слова Порошенка про телефонну розмову".

"До всього іншого, син Сущенка звернувся з листом до Путіна про батька. Лист я передав", - додав адвокат.

Читайте також: Російський суд подовжив арешт українського журналіста Романа Сущенка

"Від Вас багато залежить у долі мого батька, і в моїй долі теж. Думаю, якщо б Ви особисто вникли в цю історію, то у мене був би хороший шанс знову зустрітися з батьком", - пише 9-річний Максим.

"Сподіваюсь, що ця історія, дякуючи й моєму листу, зможе закінчити і батько повернеться додому. Мені 9 років і я один родину не потягну. Так що виручте мене", - закликав син Сущенка.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Петро Порошенко обговорював у ході телефонної розмови з главою РФ Володимиром Путіним долю Романа Сущенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?