П'яний водій залишив без газу понад 400 дачних будинків під Києвом
Категорія
Події
Дата публікації

П'яний водій залишив без газу понад 400 дачних будинків під Києвом

П'яний водій залишив без газу понад 400 дачних будинків під Києвом

Поблизу села Вишеньки п'яний водій не впорався з керуванням автомобіля та з'їхав у кювет, пошкодивши газову трубу, через що понад 400 дачних будинків залишилися без газопостачання.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на поліцію Київської області.

ДТП сталася 16 травня пізно увечері, коли 58-річний водій разом із товаришем повертався додому з риболовлі.

Правоохоронці наразі з'ясовують всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Читайте також: Цілих три автівки патрульної поліції зіткнулися у Кривому Розі: з'явилося фото

На водія складено адміністративні протоколи за ст.130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) КупАП.

У поліції також відзначили, що на місці працює бригада ремонтників, які обіцяють якнайшвидше ліквідувати поломку і відновити газопостачання.

Як повідомляв ONLINE.UA, вранці 13 травня у Києві внаслідок зіткнення двох автомобілів на Броварському проспекті між станціями метро "Чернігівська" та "Дарниця" загинуло троє людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?