Українці зможуть їздити до Туреччини за ID-паспортами
Категорія
Культура
Дата публікації

Українці зможуть їздити до Туреччини за ID-паспортами

Українці зможуть їздити до Туреччини за ID-паспортами
Джерело:  Укрінформ

Кабмін схвалив постанову, яка дозволить громадянам України та Туреччини здійснювати взаємні поїздки за ID-картками.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

Текст відповідної постанови "Про затвердження Угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Турецької Республіки про внесення змін до Угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Турецької Республіки про умови взаємних поїздок громадян" був схвалений за скороченою процедурою без оголошення.

Читайте також: "Це історичний день для України" — Порошенко про підписання безвізу

Раніше повідомлялося, що під час візиту прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана до Туреччини, сторони підписали угоду про внесення змін до Угоди про умови взаємних поїздок громадян, що дозволить громадянам їздити за ID-картками без закордонних паспортів.

Як повідомляв ONLINE.UA, у середу, 17 травня, у Європарламенті остаточно затвердили рішення про надання безвізового режиму Україні.

Заступник глави адміністрації президента Костянтин Єлісєєв заявив, що рішення Європейського Союзу про надання громадянам України безвізового режиму набуде чинності у ніч з 10 на 11 червня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?