Пристрасний танець та палкий поцілунок: Моніка Белуччі здивувала Канни-2017
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Пристрасний танець та палкий поцілунок: Моніка Белуччі здивувала Канни-2017

Пристрасний танець та палкий поцілунок: Моніка Белуччі здивувала Канни-2017
Джерело:  YouTube

У середу, 17 травня, у Каннах відкрився ювілейний, 70-й кінофестиваль, який продовжиться до 28 травня. Найяскравішим моментом церемонії відкриття став поцілунок Моніки Белуччі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube Cinéma CANAL+.

Акторка стала ведучою ювілейної церемонії.

Читайте також: "Італійська сирена" Моніка Беллуччі порадувала спокусливим образом: з'явилися фото

52-річна зірка вийшла на сцену у довгій прозорій сукні та виконала пристрасне танго разом з французьким коміком Алексом Лутом, а в кінці палко поцілувала колегу.

Нагадаємо, цього року за головну нагороду фестивалю – "Золоту пальмову гілку" змагатимуться 18 фільмів з усього світу, серед яких фільм українського режисера Сергія Лозниці "Лагідна". Сценарій до фільму був написаний за мотивами однойменної фантастичної повісті Федора Достоєвського. Зйомки стрічки проходили в Латвії за участю Франції, Нідерландів, Німеччини, Росії, Литви та України.

Як повідомляв ONLINE.UA, минулого року володарем "Золотої пальмової гілки "став фільм "Я, Дениел Блейк" режисера Кена Лоуча.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?