Гаврилюк у Раді розбив телефон журналісту та порвав сорочку: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Гаврилюк у Раді розбив телефон журналісту та порвав сорочку: з'явилося відео

Гаврилюк у Раді розбив телефон журналісту та порвав сорочку: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат Михайло Гаврилюк накинувся на журналіста Василя Крутчака на сходах у будівлі Верховної Ради.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.

Читайте також: З'явилися фото з весілля нардепа Гаврилюка

Інцидент стався під час того, як Гаврилюк спускався вниз по сходах, а Крутчак спитав у нього, чи не змінив нардеп свого рішення щодо спілкування зі ЗМІ.

"Народний депутат Михайло Гаврилюк (Народний фронт) зійшов з розуму. Місяць назад він заявив, що прийшов рішення не давати журналістам коментарі та інтерв'ю. Мене це мягко кажучи здивувало! Сьогодні у ВР я підійшов до нього з метою, щоб поцікавитись чи не змінив він свого рішення? Реакція Гаврилюка на відео. Як результат в мене розбитий телефон та розірвана сорочка", - написав журналіст.

Як повідомляв ONLINE.UA, восени 2016 року актори студії "Квартал 95" представили пародії, в яких висміяли політичну недосвідченість нардепа. І першу, і другу пародії студії Володимира Зеленського жорстко розкритикували в соцмережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?