Пропаганда від Путіна є дуже витонченою: республіканці США про конфлікт на Донбасі
Категорія
Світ
Дата публікації

Пропаганда від Путіна є дуже витонченою: республіканці США про конфлікт на Донбасі

Пропаганда від Путіна є дуже витонченою: республіканці США про конфлікт на Донбасі
Джерело:  online.ua

На думку представників Республіканської партії США Росія чинить агресію на території України та веде пропагандистську війну, яка є дуже витонченою.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Washington Post.

Видання опублікувало частину розшифровки розмови представників Республіканської партії США, в якій брали участь Кевін Маккарті, Кеті Макморріс Роджерс, Пол Райан і Патрік Макгенрі.

Під час обговорення республіканець Райан зауважив, що "росіяни бомбардують українську територію 30-40 разів на день, а Крим було анексовано". За його словами, українська влада намагається очистити уряд, щоб продемонструвати свою прихильність Заходу, аби той допоміг повернути українські території.

Читайте також: У США розвивається політична шизофренія - Путін

Також Райан розповів про свою зустріч з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, який повідомив йому про російську агресію на Донбасі.

"Тому нам не слід відчувати втому від України, у нас повинна бути втома від Росії", - сказав Райан.

Республіканка Кеті Макморіс Роджерс у свою чергу наголосила, що "пропаганда від Росії та Путіна є дуже витонченою". За її словами, Кремль веде пропагандистську війну не лише проти України, а й Європи.

Як повідомляв ONLINE.UA, 17 травня конгресмен-демократ від штату Техас Ел Грін закликав до імпічменту президента Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?