Медведчук контактував зі штабом Трампа під час президентської кампанії - Reuters
Категорія
Події
Дата публікації

Медведчук контактував зі штабом Трампа під час президентської кампанії - Reuters

Медведчук контактував зі штабом Трампа під час президентської кампанії - Reuters
Джерело:  Reuters

Український політик, кум президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук мав телефонні контакти зі штабом Дональда Трампа.

Про це повідомляє  Reuters, пише ONLINE.UA.

Читайте також: Маю право: Трамп прокоментував скандал з передачею секретних даних Росії

За інформацією видання, ФБР і Конгрес виявили факт 18 розмов між штабом Трампа і росіянами або наближеними до Кремля особами. У шести бесідах брав участь посол Росії в США Сергій Кисляк, в одній з них - український політик Віктор Медведчук.

Останній заперечив інформацію агентства, на тій підставі, що не знайомий з ким-небудь з близького оточення Трампа.

За словами джерел, у самих переговорах не було ніяких порушень, але розкриття цієї інформації "може посилити тиск на Трампа та його помічників". Імена решти учасників переговорів засекречені, але можуть бути оприлюднені пізніше.

Як повідомляв ONLINE.UA, 17 травня у Міністерстві юстиції США оголосили про призначення спеціального прокурора для розслідування фактів можливого співробітництва Росії та оточення Дональда Трампа перед його обранням на пост президента країни у 2016 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?