Інтимні сцени та сльози: гурт "НеАнгели" випустив відвертий кліп
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Інтимні сцени та сльози: гурт "НеАнгели" випустив відвертий кліп

Інтимні сцени та сльози: гурт "НеАнгели" випустив відвертий кліп
Джерело:  YouTube

Популярний український дует "НеАнгели" презентував кліп на пісню "Точки", в якому учасниці гурту - Вікторія Смеюха та Слава Камінська знялися у інтимних сценах.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал mamamusic.

Партнером Слави по кадру став засновник порталу vklube.tv, актор і відеоблоггер - Андрій Трушковський, який в кліпі зіграв її чоловіка.

"Люди не цінують того, що мають. Не всі уміють жити і просто бути вдячними. Для мене було непросто зніматися в цьому кліпі, але це теж урок, свого роду, за який я шалено вдячна нашій команді. Сьогодні ти можеш ненавидіти, завтра знову любити! Це емоції, і це нормально. Головне не зациклитися на певному стані і не заставляти себе повірити в істинність і постійність цих відчуттів! Лише ти маєш право управляти своєю свідомістю і реальністю. Лише ти можеш контролювати свої бажання і небажання бути або не бути в ситуації в стосунках, в залежності, в людині. Інколи складно признатися в тому, що ти програв. Але з часом все стане на свої місця. Це крок до прийняття реальності, крок до звільнення себе від чужих програм і нав'язаних стереотипів, крок до досконалості!", – прокоментувала Слава.

Читайте також: Полякова у новому кліпі показала, як бути ідеальною жінкою

А для Вікторії довелося відкрити в позаурочний час столичний клуб HEAVEN, який прийняв у себе одну з самих незвичайних вечірок.

"Нам вже нудно просто так зніматися в кліпах, ми хочемо, як в кіно грати ролі, проживати інші життя і вкладати в них частинку себе", - говорить Вікторія.

Як повідомляв ONLINE.UA, прем’єра синглу "Точки" відбулася 24 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?