Ватажок ЛНР Плотницький запропонував створити "Союз невизнаних держав"
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ЛНР Плотницький запропонував створити "Союз невизнаних держав"

Ватажок ЛНР Плотницький запропонував створити "Союз невизнаних держав"
Джерело:  ОСІБ

Ватажок так званої ЛНР Ігор Плотницький запропонував створити альтернативу СНД - "Союз невизнаних держав".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистський ресурс "ЛІЦ".

Читайте також: Ватажок "ЛНР" заявив про прибуття до Луганська депутата Європарламенту

"Може є сенс подумати про інші питання - про створення свого СНД - Союзу невизнаних держав? Адже якщо ми живемо по одному - так, нам дуже складно, але якщо нас не визнали хтось і чомусь, що заважає нам визнати один одного, об'єднатися і вирішувати свої і економічні, і політичні, якщо це виходить питання? Адже наші народи дали нам право на це. Так чому ми не хочемо або не можемо його використовувати?", - заявив терорист.

"Ну, не хочуть нас визнавати, хіба у нас на цьому життя закінчилося? Ви бачите, чим живе "ЛНР", багато хто з вас бачили, чим живе "ДНР" , Абхазія, Осетія і багато інших...", - додав Плотницький.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ігор Плотницький заявив, що окуповані бойовиками ЛНР території Луганської області повернуться під контроль влади, якщо в Україні буде встановлений "руський мір".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?