"Все нормально. Які проблеми?": Савченко про скасування її закону
Категорія
Політика
Дата публікації

"Все нормально. Які проблеми?": Савченко про скасування її закону

"Все нормально. Які проблеми?": Савченко про скасування її закону
Джерело:  online.ua

Народний депутат України Надія Савченко прокоментувала скасування її закону- вона вважає, що нічого страшного не сталося.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на InfoResist.

"Все нормально. Які проблеми? Коли на комітеті приймалося рішення і поправки до закону, я була присутня і я сказала, що з такими нормами можна погодитися, тому що дійсно потрібно дати слідчим час на розслідування, розумні терміни — рік", — сказала Савченко.

Читайте також: Савченко на підборах фарбує паркан біля комітету ВР: з'явилося відео

Зазначається, що для неї це не стало сюрпризом.

"Цього варто було очікувати, тому що потрібно реформувати всю правоохоронну систему, а не тільки вибірково ставити один закон і потім на нього валити всі гріхи. Тому цей закон якраз зараз балансує між тією системою, яка є і в яку треба перейти…Але робота не закінчується", — додала Савченко.

Як повідомляв ONLINE.UA, народні депутати ухвалили рішення про скасування дії "Закону Савченко", яким передбачалося, що у разі вироку до позбавлення волі суд зараховує термін попереднього ув’язнення в строк відбуття покарання з розрахунку "один день попереднього ув’язнення за два дні позбавлення волі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?