"Поверни ВК": у Львові хулігани закидали сміттям магазин Roshen, з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

"Поверни ВК": у Львові хулігани закидали сміттям магазин Roshen, з'явилося фото

"Поверни ВК": у Львові хулігани закидали сміттям магазин Roshen, з'явилося фото
Джерело:  zaxid.net

Пізно ввечері 17 травня хулігани закидали сміттям вхід до магазину Roshen у Львові, вимагаючи повернути доступ до російської соцмережі "ВКонтакте".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ZAXID.NET.

Мішками зі сміттям закидали магазин, що розташований на вулиці Володимира Великого, а біля них залишили два плакати з написами: "Прибери сміття" та "Поверни ВК".

Читайте також: У Держдепі США розкритикували рішення Порошенка про заборону Вконтакте та Яндекса

Відзначається, що черговий менеджер крамниці підтвердила, що інцидент дійсно мав місце, проте співробітники не стали звертатися до правоохоронців.

В той самий час, офіційно прес-служба Roshen ще не прокоментувала інцидент.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Петро Порошенко  ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій стосовно низки фізичних та юридичних осіб, які передбачають, зокрема, блокування доступу до соцмереж "ВКонтакте" і "Одноклассники", а також до сервісів "Яндекса".

Відомо, що мобільні оператори вже почали блокування російських соцмереж.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?