Печерський суд не взяв до розгляду позов Володимира Мариновського
Категорія
Спорт
Дата публікації

Печерський суд не взяв до розгляду позов Володимира Мариновського

Печерський суд не взяв до розгляду позов Володимира Мариновського

Справа, ініційована Володимиром Мариновським, екс-головою Тернопільської федерації футболу, не підпадає під юрисдикцію українського суду. Такий вердикт виніс Печерський районний суд Києва.

Про це повідомляє УНІАН.

Як зазначається, Тернопільська федерація футболу була виключена з ФФУ в квітні 2017 року. Їй заборонили проводити офіційні турніри. Водночас до складу ФФУ ввійшла інша, новостворена федерація області.

Попередній глава структури, Володимир Мариновський, не погодився з таким рішенням і оголосив про намір позиватися до суду. Свій позов Мариновський супроводив коментарем про політичний характер справи, незважаючи на те, що під час Конгресу ФФУ була дана вичерпна мотивація рішення про виключення.

На саме засідання суду Мариновського не пустили.

У ФФУ заявили: «Мариновському варто відкликати позов, інакше - дискваліфікація». Це не зупинило функціонера, і він оскаржив рішення керівництва Будинку Футболу в Печерському районному суді.

Суд же вирішив, що це питання - компетенція органів футбольного правосуддя. Тобто питання щодо виключення обласної федерації ФФУ не підпадає під пряму юрисдикцію районного суду. Остаточне рішення може прийняти Спортивний арбітражний суд в Лозанні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?