У суботу в Києві відкриють оновлений велотрек, на глядачів очікує лазерне шоу
Категорія
Події
Дата публікації

У суботу в Києві відкриють оновлений велотрек, на глядачів очікує лазерне шоу

У суботу в Києві відкриють оновлений велотрек, на глядачів очікує лазерне шоу

У Києві цієї суботи, 20 травня, лазерним шоу та спортивно-цирковим перфомансом відкриють оновлений велотрек.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на КМДА.

"20 травня 2017 року о 20:00 відбудеться спортивно-мистецька акція з нагоди відкриття повернутого у власність киян та відновленого Київського велотреку", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що на глядачів чекає екстрим шоу, лазерне шоу та інтерактивна 3D відео-інсталяція «Історія Київського велотреку».

Читайте також: З Арки Дружби народів у Києві зняли різнокольорові елементи

Інтерактивна відео-інсталяція розповість киянам про історію велотреку чорно-білими хронікальними кадрами старого Києва, демонстрація яких буде супроводжуватись проїздом велосипедистів в костюмах різних історичних періодів. На екрані художніми анімаційними засобами в супроводі відповідної музики буде зображено життя велотреку – від початку будівництва до повного його занепаду, а потім і відродження. Завершиться інсталяція появою на екрані зображення велотреку в його теперішньому стані, після чого почнеться виступ вело-екстрималів.

Також повідомляється, що спортивно-цирковий перформанс відбудеться за участю акробатів та інших представників циркового мистецтва. Також в перформансі візьмуть участь танцюристи, міми та вокалісти. Кульмінацією перфомансу стане хореографічно-спортивний флешмоб. Усе дійство буде супроводжуватись лазерним шоу та відео-інсталяцією.

Як повідомляв ONLINE.UA, 17 травня у Мистецькому Арсеналі стартував VII Міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал", що об’єднує літературу й мистецтво, представляє новинки понад 150 видавництв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?