В Україні заблокували всі рахунки "Яндекса"
Категорія
Економіка
Дата публікації

В Україні заблокували всі рахунки "Яндекса"

В Україні заблокували всі рахунки "Яндекса"
Джерело:  interfax.com.ua

В Україні заблокували рахунки компанії ТОВ "Яндекс.Україна".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна", що цитує прес-службу компанії.

Читайте також: У РНБО припустили, що Росія може використовувати "Яндекс" для планування наступу на Україну

"Внаслідок вступу в силу указу президента України №133 нам заблокували всі рахунки, за якими ТОВ "Яндекс.Україна" могло перераховувати винагороду партнерам рекламної мережі "Яндекса". Всі кошти залишаються на партнерських аккаунтах, але ми поки не можемо перевести їх на рахунки партнерів", - йдеться у повідомлені.

У прес-службу відзначили, що на даний момент шукають легальне рішення для відправлення коштів та продовження співпраці: "Нам важливо виконати зобов'язання", - пояснили у компанії.

Як повідомляв ONLINE.UA, 16 травня президент Петро Порошенко  надав чинності рішенню Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій стосовно низки фізичних та юридичних осіб, які передбачають, зокрема, блокування доступу до соцмереж "ВКонтакте" і "Одноклассники" та сервісів "Яндексу".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?