Аякс - Манчестер Юнайтед: прогноз на фінал Ліги Європи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Аякс - Манчестер Юнайтед: прогноз на фінал Ліги Європи

Аякс - Манчестер Юнайтед: прогноз на фінал Ліги Європи
Джерело:  online.ua

У середу, 24 травня, нідерландський "Аякс" і англійський "Манчестер Юнайтед" визначать переможця Ліги Європи.

АЯКС - МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД ДИВИТИСЬ ОНЛАЙН МАТЧ

Як повідомляє ONLINE.UA, англійський клуб являється фаворитом фіналу відповідно до букмекерських котирувань.

На перемогу "червоних дияволів" у основний час матчу букмекери приймають ставки з коефіцієнтом 1,91. Перемога "Манчестер Юнайтед" з урахуванням додаткового часу і серії пенальті оцінюється коефіцієнтом 1,50.

На перемогу "Аяксу" в основний час гри букмекери дають коефіцієнт 3,90. Перемога нідерландців з урахуванням додаткового часу та серії пенальті оцінюється коефіцієнтом 2,60.

На нічию за підсумками 90 хвилин букмекери пропонують коефіцієнт 3,40.

Дивіться: Де дивитись онлайн фінал Ліги Європи Аякс — Манчестер Юнайтед: розклад трансляцій

Цікаво, що "Аякс" і "Манчестер Юнайтед" боротимуться не тільки за Кубок УЄФА, але й за путівку у Лігу чемпіонів. За підсумками національних чемпіонатів "МЮ" не потрапив до зони ЛЧ, а "Аякс" посів друге місце, яке дає право стартувати у кваліфікації турніру. Якщо ж нідерландці виграють Лігу Європи, то отримають перепустку у груповий турнір Ліги чемпіонів.

Раніше шляхи "Аяксу" і "Манчестер Юнайтед" двічі перетиналися у єврокубках. І обидва рази команди зустрічалися у Кубку УЄФА/Лізі Європи. У вересні 1976 року "червоні дияволи" здолали нідерландців у 1/32 фіналу Кубка УЄФА, а у лютому 2012 року англійці виграли протистояння у 1/16 фіналу Ліги Європи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?