Американська компанія пропонує поховання у космосі за $2500
Категорія
Світ
Дата публікації

Американська компанія пропонує поховання у космосі за $2500

Американська компанія пропонує поховання у космосі за $2500
Джерело:  popmech.ru

Американська компанія Elysium Space готує до запуску на орбіту меморіальний космічний корабель Elysium Star II.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання "Популярная механика".

Читайте також: Супутник NASA зняв яскраві синьо-жовті спалахи над Землею

Зазначається, що іноді космічні кораблі брали на борт прах для розвіяння його на орбіті, проте кожного разу це не було основною метою польоту, і Elysium Star II стане першим меморіальним кораблем, що буде здійснювати похорон у космосі на комерційній основі.

Апарат буде доставлений на орбіту Землі ракетою-носієм Falcon 9 компанії SpaceX в рамках місії SSO-A компанії Spaceflight Industries. Запуск планується на кінець 2017 року, при цьому через два роки корабель зійде з орбіти та згорить в щільних шарах атмосфери Землі.

На борту Elysium Star II вже зарезервовано 100 місць під урни з прахом, проте ще є вільні місця. Вартість комічних похорон оцінюють у $2500.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Хаббл отримав дані про те, що на супутнику Юпітера Європі існують умови, які підходять для виникнення життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?