На реконструкцію розв'язки на Шулявці в Києві планують витратити 400 млн гривень
Категорія
Події
Дата публікації

На реконструкцію розв'язки на Шулявці в Києві планують витратити 400 млн гривень

На реконструкцію розв'язки на Шулявці в Києві планують витратити 400 млн гривень

У Києві обрали фінальний проект реконструкції Шулявського шляхопроводу, згідно з яким вартість робіт складе 400 мільйонів гривень.

Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Спасибко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на КМДА.

«Ми розуміємо важливість цього проекту, і наше найголовніше завдання – якомога швидше приступити до його реалізації. У нас є норми, яким він має відповідати, є земля, яку ми можемо використовувати, є інші проблеми інженерних мереж. Далі вже принципові рішення: показники, час, вартість», – зазначив Спасибко.

Читайте також: Він втомився: міст, що обвалився у Києві, викликав хвилю сміху і гнівних жартів в мережі

Фінальний варіант реконструкції Шулявського шляхопроводу спеціалісти обирали за такими основними критеріями як вартість, терміни будівництва, пропускна спроможність, кількість смуг руху і довжина інженерних мереж, що підлягають перекладці.

Збудувати новий шляхопровід обіцяють за 12 місяців.

«Ми детально вивчили всі варіанти та неодноразово надавали свої рекомендації і зауваження, щоб кожний проект наблизити до ідеального. Втім, розуміючи, що місту важко без цієї розв’язки, ми робимо все, щоб кияни якомога швидше забули про те, що Шулявський шляхопровід колись суттєво гальмував рух. Тепер це буде сучасна магістраль із достатньо високою пропускною можливістю», – зазначив Олександр Спасибко.

Як повідомляв ONLINE.UA, 27 лютого у Києві обвалилася частина мосту Шулявського шляхопроводу. Обрушилася частина мосту, що з’єднувала вулиці Вадима Гетьмана та Олександра Довженка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?