"Хотів врятувати": Гаврилюк пояснив інцидент з журналістом в Раді
Категорія
Політика
Дата публікації

"Хотів врятувати": Гаврилюк пояснив інцидент з журналістом в Раді

"Хотів врятувати": Гаврилюк пояснив інцидент з журналістом в Раді
Джерело:  online.ua

Нардеп Михайло Гаврилюк, який раніше нібито напав на журналіста Василя Крутчака на сходах у Верховній Раді, пояснив, що хотів підтримати його при падінні.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в YouTube.

Читайте також: Гаврилюк відверто розповів щодо грошей і сварок з дружиною: опубліковано відео

"Сьогодні, йдучи зі мною, спускаючись сходами, він йшов, я сказав, що я йому не даю інтерв'ю, що більше ніколи не буду давати йому інтерв'ю, а він все одно", - розповів нардеп.

"Я спускався в буфет, я іноді люблю там пити каву. Я ще раз хотів сказати йому, що не дам інтерв'ю, різко розвернувся і сказав. При цьому він почав падати. Якби я знав, що він на мене буде таку писати кляузу, я б його не підтримав", - продовжив Гаврилюк.

"Я підклав свої рученята, щоб його утримати. При цьому він, коли падав, у нього впав телефон, я його, звичайно, утримав. Я однією рукою не міг утримати, повинен його з верху підтримати. Сорочка виявилася дуже тонкою. Порвалася сорочка, обличчя розбилося, телефон розбився. Я в чому винен? Що я його хотів врятувати?" - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше журналіст Василь Крутчак заявив, що хотів спитати у Михайла Гаврилюка, чи не змінив він свого рішення щодо спілкування зі ЗМІ, коли нардеп накинувся на нього, розбив телефон та порвав сорочку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?