У Порошенка заявили, що Держдеп США не критикував заборону російських сайтів
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка заявили, що Держдеп США не критикував заборону російських сайтів

У Порошенка заявили, що Держдеп США не критикував заборону російських сайтів
Джерело:  online.ua

Заступник глави Адміністрації президента Дмитро Шимків повідомив, що Державний департамент США не робив офіційних заяв щодо заборони Україною низки російських сайтів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.

"Вітаю українську журналістику з поширенням ще одного фейку. Ніяких заяв, щодо санкційного списку Держдеп не робив - перевірив особисто! Є заява НАТО, яка чітко визначає дії України як безпекові, а не обмеження свободи слова", - написав Шимків.

Читайте також: НАТО визнало заборону російських сайтів в Україні питанням безпеки

Заступник глави АП звернувся з запитанням до видання "Голос Америки", яке розповсюдило інформацію про критику Держдепу.

"В мене питання до Voice of America - VOA: як сталося що коментар "невідомого представника Держдепу" не підтверджують офіційні особи? І де стандарти журналістики США, щодо двох джерел інформації? І де ім'я "загадкового представника Держдепу"?", - додав Шимків.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій стосовно низки фізичних та юридичних осіб, які передбачають, зокрема, блокування доступу до соцмереж "ВКонтакте" і "Одноклассники" та сервісів "Яндексу".

Як повідомляв ONLINE.UA, 19 травня "Голос Америки" розповсюдив інформацію про те, що у Державному департаменті США розкритикували рішення України про заборону російських сайтів та соцмереж.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?