Ще один мобільний оператор й інтернет-провайдер заблокували російські сайти
Категорія
Технології
Дата публікації

Ще один мобільний оператор й інтернет-провайдер заблокували російські сайти

Ще один мобільний оператор й інтернет-провайдер заблокували російські сайти
Джерело:  interfax.com.ua

У п'ятницю, 19 травня, оператор мобільного зв'язку lifecell і телекомунікаційний провайдер "Тріолан" заблокували доступ користувачів до всіх російських сайтів, які увійшли до санкційного списку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Як повідомили у lifecell, доступ до відповідних ресурсів був заблокований вранці 19 травня.

Окрім того, гендиректор провайдера "Тріолан" Вадим Сидоренко заявив, що компанія вирішила не чекати рекомендацій щодо можливих варіантів закриття доступу і вирішила діяти методами, які є в наявності у провайдера.

Читайте також: В Україні заблокували всі рахунки "Яндекса"

"О 10:00 п'ятниці ми закрили доступ до всіх ресурсів, які були в списку санкцій", — сказав він.

Нагадаємо, 17 травня телеком оператори ПрАТ "Київстар" та Vodafone Україна також почали блокування російських соціальних мереж ВКонтакте, Одноклассники, усіх сервісів Yandex та mail.ru.

Як повідомляв ONLINE.UA, заступник глави Адміністрації президента Дмитро Шимків повідомив, що Державний департамент США не робив офіційних заяв щодо заборони Україною низки російських сайтів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?