Рада ухвалила закон щодо документального оформлення травм учасників АТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Рада ухвалила закон щодо документального оформлення травм учасників АТО

Рада ухвалила закон щодо документального оформлення травм учасників АТО
Джерело:  Укрінформ

У п'ятницю, 19 травня, Верховна Рада ухвалила закон "Про внесення змін до статті 260 Статуту внутрішньої служби Збройних Сил України" щодо документального оформлення травм учасників АТО.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

Відповідне рішення підтримали 234 народні депутати.

Читайте також: Рада зобов'язала підприємства і навчальні заклади сповіщати призовників про виклик до військкомату

Законом визначено, що у разі, якщо обстановка не дозволяє надати довідку про травму (каліцтво, поранення, контузію) до направлення пораненого військовослужбовця на лікування поза розташуванням військової частини, вона надсилається до військового комісаріату, до якого приписаний військовослужбовець, який отримав травму (каліцтво, поранення, контузію), протягом 30 днів з дня отримання травми (каліцтва, поранення, контузії) або протягом 30 днів з дня надходження відповідної вимоги військового комісаріату.

Як повідомляв ONLINE.UA, 18 травня депутати Верховної Ради України у другому читанні прийняли законопроект про внесення змін до статті КК України щодо криміналізації контрабанди частин вогнепальної зброї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?