Дизайнери вигадали чохол для смартфона, який варить каву: опубліковано фото та відео
Категорія
Технології
Дата публікації

Дизайнери вигадали чохол для смартфона, який варить каву: опубліковано фото та відео

Дизайнери вигадали чохол для смартфона, який варить каву: опубліковано фото та відео
Джерело:  popmech.ru

Італійські дизайнери вигадали чохол для смартфона, який варить каву за 5 секунд.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на popmech.ru.

Зазначається, що Mokase - це перший аксесуар для телефону, який приготує еспресо в лічені секунди де завгодно і коли завгодно.

"Міцні матеріали чохла забезпечені додатковим захистом, щоб окріп не потрапив на сам гаджет. При цьому товщина аксесуара всього 0,7 сантиметрів", - йдеться в повідомленні.

Щоб заварити каву, досить вставити спеціальну «кавову» пластину (буде продаватися окремо) в чохол, а потім скористатися спеціальним мобільним додатком, яке активує процес заварювання.

Читайте також: Бариста прикрашає каву малюнками відомих художників: з'явилися фото

Як пише видання, 25 мл рідини чохол зможе нагріти за 5-8 секунд. Маленька трубка, що з'єднує чохол і пластину з кавовими зернами, зроблена зі спеціального сплаву алюмінію і кремнію витримує високі температури, не виділяючи токсичних речовин.

Разом з чохлом в комплекті буде йти невелика складна чашка, яку можна носити як брелок.

 Як повідомляв ONLINE.UA, у Сінгапурі відкрили автоматичний автосалон із продажу елітних автівок: покупець може обрати та придбати собі новий транспортний засіб немов він купує каву або шоколадку з автомату.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?