Це дно: дружина Тимощука розповіла шокуючу правду про Анатолія
Категорія
Спорт
Дата публікації

Це дно: дружина Тимощука розповіла шокуючу правду про Анатолія

Це дно: дружина Тимощука розповіла шокуючу правду про Анатолія
Джерело:  online.ua

Легенда українського футболу Анатолій Тимощук наплював на загиблого брата своєї дружини Надії Навроцької, коли підписував контракт з російським клубом "Зеніт".

Як повідомляє ONLINE.UA, про це Надія розповіла на своїй сторінці в Facebook.

"Тимощука мали стримати гідність та відповідальність за власні дії, адже він до останнього заперечував про наявність будь-яких контактів із "Зенітом", попри те, що перемовини тривали кілька місяців. Ну і не забуваймо, що моя сім'я зазнала непоправної втрати під час війни на Донбасі. Поблизу Авдіївки загинув мій зведений брат Максим, якого Тимощук знає із 16-ти років. Батько Максима -- Ігор, мій вітчим, регулярно навідується до нас в гості до Мюнхена, багато часу приділяє нашим дітям, вони називають його дідусем. Толік знає яке значення для наших дітей має дідусь... Він втратив сина на війні, і це не спинило Тимощука від підписання контракту з російським клубом. Тимощук навіть не висловив співчуття. Це дно. У нього немає навіть краплинки людяності", - розповіла Надія Навроцька.

Дивіться: Легендарний український футболіст "засвітився" з георгіївською стрічкою в Росії: з'явилися фото

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Анатолія Тимощука побили за нечоловічий вчинок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?