Ді Капріо розірвав стосунки з 25-річною моделлю
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ді Капріо розірвав стосунки з 25-річною моделлю

Ді Капріо розірвав стосунки з 25-річною моделлю
Джерело:  People

Голлівудський актор Леонардо Ді Капріо розірвав стосунки зі шведською моделлю Ніною Агдал, з якою планував таємно одружитися навесні цього року.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на People.

За інформацією журналу, рішення розійтися 42-річний Леонардо і 25-річна Ніна прийняли буквально пару днів назад.

"Лео вважає Ніну чудовою дівчиною. Цей його роман здавався іншим, він був більш ласкавим, більш публічним з Агдал, ніж зазвичай, але його друзі знали, що це ненадовго. Він не налаштований одружитися і народжувати дітей", - поділився інсайдер.

Читайте також: У мережі помітили зміни у фігурі голлівудської зірки: опубліковані фото

"Колись він одружиться. Але це повинен бути хтось по-справжньому особливий. А поки йому просто подобається отримувати увагу від жінок", - пояснив інсайдер.

Нагадаємо, що це вже другий раз, коли Ді Капріо і Агдал пробували побудувати стосунки: у 2014 році вони також зустрічалися, але за кілька місяців розійшлися. Після цього у Лео був короткий роман з Келлі Рорбах.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що голлівудський актор Орландо Блум і американська співачка Кеті Перрі розлучаються після 10 місяців яскравого роману.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?