Агент Блохіна: помирати, як Лобановський... кому це треба?
Категорія
Спорт
Дата публікації

Агент Блохіна: помирати, як Лобановський... кому це треба?

Агент Блохіна: помирати, як Лобановський... кому це треба?
Джерело:  Чемпіонат

Футбольний агент Шандор Варга, що представляв інтереси Олега Блохіна, заявив, що той не повернеться на тренерську роботу через проблеми зі здоров'ям.

Як повідомляє ONLINE.UA, про це Варга сказав в інтерв'ю порталу "Чемпіонат".

"У Олега зі здоров'ям погано. Ще в "Динамо" він зліг у лікарню з мікроінсультом. Останні півроку в тяжкому стані керував командою. Ця робота і для стовідсотково здорової людини важка, а для такого емоційного, як Блохін, - тим більше. Уже після відставки Олега я нагадав президенту "Динамо", що він теж мав відношення до перемоги в Кубку. Ігор Суркіс погодився і передав йому свою медаль. Може, і добре, що так склалося. Помирати, як Лобановський, на лавці, напевно, красивіше, ніж в ліжку, але кому це треба? Тим більше коли у тебе нова сім'я, маленькі діти. Не думаю, що Олег коли-небудь повернеться на тренерську лаву. Здоров'я дорожче", - сказав Варга.

Читайте: Відомий агент розповів, що чекає тренера "Динамо"

Нагадаємо, що Блохін був найуспішнішим тренером в історії збірної України. Під його керівництвом "синьо-жовті" вийшли у чвертьфінал чемпіонату світу-2006.

В "Динамо" Блохін працював у 2012-2014 роках. Під його керівництвом команда показала найгірші результати в історії, посівши спочатку третє, а згодом і четверте місця у чемпіонаті України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?