Українська аудиторія Facebook зросла на 35% після блокування Вконтакте
Категорія
Технології
Дата публікації

Українська аудиторія Facebook зросла на 35% після блокування Вконтакте

Українська аудиторія Facebook зросла на 35% після блокування Вконтакте
Джерело:  TNS Ukraine

Після того, як українські провайдери почали блокувати доступ до російських онлайн-сервісів, які підпали під санкції, аудиторія Facebook зростає рекордними темпами.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані компанії TNS Ukraine.

Зазначається, що українська аудиторія Facebook за день зросла приблизно на 35%, в тому числі майже на 30% на Західній Україні.

Читайте також: Instagram назвали худшей соцсетью для психики молодежи

Як зазначають аналітики TNS Ukraine, у реальному часі відстежують зміни охоплення сайтів в українському сегменті інтернету, найбільше Facebook приростає на Сході, через початково нижчі показники, а найшвидше на нововведення реагують користувачі у віці 14-20 років.

Окрім того, у десятки разів зросла популярність браузера Opera. Як зазначає AIN.ua, ймовірно це пояснюється зрозумілим VPN-функціоналом, що дозволяє уникати аналітики блокування російських сайтів. Найбільшою популярністю Opera користується серед аудиторії 46+.

Як повідомляв ONLINE.UA, пізно ввечері 17 травня хулігани закидали сміттям вхід до магазину Roshen у Львові, вимагаючи повернути доступ до російської соцмережі ВКонтакте.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?