Суд зобов'язав сім'ю Жанни Фріске повернути 22 млн рублів, які не пішли на лікування співачки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Суд зобов'язав сім'ю Жанни Фріске повернути 22 млн рублів, які не пішли на лікування співачки

Суд зобов'язав сім'ю Жанни Фріске повернути 22 млн рублів, які не пішли на лікування співачки
Джерело:  Meduza

Суддя московського суду зобов'язав батьків російської співачки Жанни Фріске, яка померла від раку, повернути "Русфонду" 21,6 мільйона рублів, які не були витрачені на лікування артистки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Meduza.

Суд залучив як співвідповідачів у справі батьків співачки Володимира та Ольгу Фріске і неповнолітнього сина Платона в особі його законного представника Дмитра Шепелєва.

Їх представники просили суд припинити виробництво у справі за відсутністю доказів.

При цьому мати співачки не з'явилася на засідання, а колишній цивільний чоловік артистки Дмитро Шепелєв зазначив, що значна частина грошей може знаходитися у неї.

Читайте також: Іменем Жанни Фріске назвуть міст кохання

Нагадаємо, на лікування співачці були виділені кошти від добродійного фонду "Русфонд", у розмірі 25 млн рублів. Однак витрачено було лише трохи більше ніж 4 млн рублів, тоді як про долю решти нічого невідомо.

Як заявляли в "Русфонді", договір передбачав цільове витрачання коштів і зобов'язав пред'явити звіт про витрати на лікування, а невитрачені суми повернути.

У січні 2017 року "Русфонд" подав позов до Перовского суду Москви, щоб добитися від спадкоємців співачки звіту про зібрані на її лікування кошти.

Нагадаємо, Жанна Фріске померла 15 червня 2015 року від гліобластоми — неоперабельної пухлини головного мозку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?