Порошенко зараз гне парламент - Фірсов
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко зараз гне парламент - Фірсов

Порошенко зараз гне парламент - Фірсов
Джерело:  online.ua

Політик Єгор Фірсов заявив, що парламент голосує чи ні за певний законопроект за вказівкою з адміністрації президента Петра Порошенка.

Про це він сказав в ефірі програми Руденко.ONLINE.UA.

"На жаль, за ці останні два роки адміністрація президента взагалі зробила все, щоб вбити парлантаризм як такий. І тому всі депутати перетворились на таких собі кнопкодавів, яким приходять смс-ки, чи якісь роздруківки, як голосувати за який законопроект, немає дискусії, немає дебатів, вони просто голосують і на цьому крапка", - сказав Фірсов.

Читайте також: Порошенко переоцінив свої можливості на посаді президента - Богдан Яременко

Ситуацію у Верховній Раді політик описав висловом: "Він його гне, а він гнеться".

"Петро Олексійвич Порошенко зараз гне парламент, а парламент чим далі, тим більше прогинається. Звичайно, це роблять не всі народні депутати", - зазначив він.

За його словами, базові фракції - БПП, частково "Народний фронт", "Воля народу", "Відродження", іноді "Опозиційний блок" голосують за будь-що, якщо приходить відповідний месседж з адміністрації президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?