На Київщині поліція затримала банкоматних злодіїв: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

На Київщині поліція затримала банкоматних злодіїв: з'явилися фото

На Київщині поліція затримала банкоматних злодіїв: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

В Ірпіні Київської області поліцейькі затримали зловмисників, що обікрали банкомати у місті Бориспіль на 1,6 млн гривень.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції Київщини.

Читайте також: У кіберполіції розповіли, як не стати жертвою "банкоматних злодіїв"

Стало відомо, що в ніч на 19 травня у Борисполі крадії спромоглися відкрити один із банкоматів та поцупити з нього значну суму грошей. Поліція встановила, що зловмисники пересувалися на автомобілі Toyota Corolla. Через годину автівку помітили в Ірпіні та затримали її.

"Залучивши місцевих патрульних поліцейських, заблокували проїзд та затримали зловмисників. Ними виявилися 33-річний та 35-річний раніше судимі жителі столичного регіону. Під час обшуків у їхніх домоволодіннях виявлено речові докази – готівку та набір інструментів, за допомогою яких зламували банкомати", - повідомили у поліції.

"Поліцейські перевіряють молодиків на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території області", - заявили поліцейські, повідомивши, що вже встановлено, що зловмисники до того, як викрасти готівку у Борисполі, обчистили банкомат у Білій Церкві Київської області.

Цікаво, що серед знайденої у крадіїв готівки були і російські рублі, також в автівці правоохоронці знайшли портрет президента РФ Володимира Путіна.

Як повідомляв ONLINE.UA, 15 травня поліція показала відео та фото затримання кіберзлочинців, які у 2016 році пограбували банкомати у декількох містах України на суму понад 2 мільйони гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?