Луценко показав список нардепів, яких вимагає позбавити мандатів
Категорія
Події
Дата публікації

Луценко показав список нардепів, яких вимагає позбавити мандатів

Луценко показав список нардепів, яких вимагає позбавити мандатів
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про підготовку подання до Верховної Ради про зняття недоторканності з трьох народних депутатів.

Про це очільник ГПУ написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: "Коллєжанки у вишиванках": радикал Лозовий показав жіночу половину Ради у національному вбранні

Мова йде про нардепів Геннадія Бобова (депутатська група "Відродження), Євгена Дейдея (Народний фронт) та Андрія Лозового (Радикальна партія Олега Ляшка).

"В ході спільної перевірки поданих електронних декларацій ГПУ, САП та НАБУ до Верховноі Ради України підготовлені подання на зняття депутатської недоторканності з народних депутатів Геннадія Бобова (ст. 212, 366 прим 1 КК України), Євгена Дейдея (ст. 368 прим 2 КК України) та Андрія Лозового ( ст. 212, 368 прим 2 КК України)", - повідомив генпрокурор.

Як повідомляв ONLINE.UA, на початку березня в ГПУ заявили, що всерйоз беруться за декількох народних обранців через те, що вони мають проблеми із сплатою податків згідно із своїми деклараціями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?