Луческу звинуватив російських журналістів за злісні атаки
Категорія
Спорт
Дата публікації

Луческу звинуватив російських журналістів за злісні атаки

Луческу звинуватив російських журналістів за злісні атаки
Джерело:  Чемпіонат

Головний тренер російського футбольного клубу "Зеніт" Мірча Луческу звинуватив журналістів за цілеспрямовані злісні атаки на його клуб.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Чемпіонат".

"Чесно кажучи, не до кінця розумію позицію петербурзької преси. Суперництво Москви і Петербурга адже йде, напевно, і на рівні журналістів. Уявіть, як пишуть один про одного в Барселоні і Мадриді, в Турині та Мілані. Мені здається, місцева преса в якійсь мірі повинна писати позитивні статті про "Зеніт". Адже гравці все це читають. Вони повинні відчувати, що у них є підтримка. Критика завжди самі знаєте як сприймається. Гравці ж і хвалебних слів заслуговували по ходу сезону. Візьміть того ж Рейнгольда. Він на 500 відсотків фанат "Спартака", а його друкують в петербурзькій газеті. Зрозуміло, що люди на кшталт нього хочуть, щоб титул залишився в Москві. І я це усвідомлюю прекрасно. Тим більше, журналісти завжди знаходять такі питання, які негативно відбиваються на команді. Мова йде не про аналіз гри "Зеніту", а про цілеспрямовану злісну атаку на нас. Буде новий сезон, і знову почнеться ця боротьба. Сподіваюся, місцеві ЗМІ підтримають "Зеніт". Тому що Петербург - таке ж велике місто, як і Москва", - сказав Луческу.

Читайте: Луческу: Україна і Росія — це одна країна

Як повідомляв ONLINE.UA, після матчу з "Краснодаром" Луческу жорстко відповів журналістам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?