Стало відомо, чиє авто підірвали у Кропивницькому
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо, чиє авто підірвали у Кропивницькому

Стало відомо, чиє авто підірвали у Кропивницькому
Джерело:  online.ua

З'явилися подробиці вибуху у місті Кропивницький внаслідок якого постраждав водій легкового автомобілю: виявилось, що вранці 19 травня було підірвано оперуповноваженого місцевого СІЗО.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook екс-очільник Державної пенітенціарної служби України Сергій Старенький.

Читайте також: Замах на ватажка ДНР Захарченко: росЗМІ опублікувало відео з місця вибухів

"Постраждалим є оперуповноважений СІЗО м. Кропивницького. Попередня інформація - вибухівку було закладено в авто у зв'язку з його професійною діяльністю. Але це ще перевіряється! Як відреагує Мін'юст на замах щодо життя і здоров'я співробітника? Буду тримати в курсі", - написав Старенький.

Нагадаємо, інцидент стався близько 5-ї години ранку в одному зі спальних мікрорайонів. За попередньою інформацією, на автомобілі "Нива", який належить потерпілому, здетонував вибуховий пристрій. Правоохоронці повідомили, що чоловік отримав тяжкі травми.

Як повідомляв ONLINE.UA, у центрі Миколаєва невідомі підірвали двері в один із банків, вибуховою хвилею вибило вікна квартир у поруч розташованому будинку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?