Колишня дружина Путіна пов'язана з багатомільйонним майном - ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Колишня дружина Путіна пов'язана з багатомільйонним майном - ЗМІ

Колишня дружина Путіна пов'язана з багатомільйонним майном - ЗМІ
Джерело:  Reuters

Колишня дружина президента Росії Володимира Путіна Людмила Путіна допомогла створити й тепер підтримує фонд, який володіє Будинком Волконського у Москві, прибуток від оренди якого становить мільйони доларів.

 Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Будинок Волконського є історичною нерухомістю, що належить Центру розвитку міжособових комунікацій, який Путіна допомогла створити у 2002 році. Відповідно до тендерного документу, опублікованого на сайті уряду РФ в 2015 році, тільки російський банк ВТБ, один із нинішніх орендарів Будинку Волконського, платить понад $2 млн на рік.

Читайте також: Путін розповів про зуби, стосунки з колишньою дружиною і друга-музиканта: опубліковано відео

Орендну плату присилають компанії під назвою "Меридіан", яка на 99% належить компанії Intererservis. Ця компанія з 2014 року повністю належить жінці на ім'я Людмила Олександрівна Шкребнєва - це дівоче прізвище колишньої дружини Путіна.

Виданню не вдалося знайти документів, які підтверджують, що колишня дружина Путіна й Шкребнєва - одна й та сама особа, проте на це вказують й інші факти, наприклад те, що попереднім власником Intererservis була сестра Людмили - Цомаєва Ольга Олександрівна, а 1% компанії "Меридіан" належить Тетяні Шестаковій, колишній дружині давнього друга і спаринг-партнера Путіна.

Як повідомляв ONLINE.UA, Людмила Путіна разом із своїм новим обранцем, з яким, за інформацією ЗМІ, вона побралась ще в січні 2016 року, володіє віллою на півдні Франції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?