Бойовики ДНР обстріляли українських військових біля Широкиного з артилерії - штаб АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР обстріляли українських військових біля Широкиного з артилерії - штаб АТО

Бойовики ДНР обстріляли українських військових біля Широкиного з артилерії - штаб АТО
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР обстріляли українські позиції під Широкиним із 122-мм артилерійських систем.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Стало відомо, що з початком доби 19 травня станом на 18:00 бойовики так званих ДНР-ЛНР 24 рази відкривали вогонь, внаслідок обстрілів втрат в лавах українських військових немає.

"Приморський напрямок. Тут противник 14 разів відкривав вогонь по укріпленнях українських захисників. Зокрема, під ворожий вогонь з 120-мм мінометів потрапили наші позиції в районі Павлополя та Гнутового. А опорні пункти сил АТО біля Широкиного були обстріляні ворогом з артилерійських систем калібру 122 мм", - йдеться у заяві.

"Північніше, на підступах до Мар'їнки та Красногорівки, проросійські бандформування також застосовували міномети калібрів 120 й 82 мм. З більш легкого озброєння противник вів вогонь по українських воїнах в районі Чермалика, Новогригорівки, Новотроїцького та Лебединського", - додали у прес-центрі.

Читайте також: На окупованому Донбасі п’яні бойовики обстріляли житлові будинки — розвідка

Сімь разів ворог відкривав вогонь по українських позиціях на Донецькому напрямку. На Луганщині обстріли зосередились у районі Кримського .
"Опорні пункти ЗС України у передмісті Авдіївки бандити декілька разів обстрілювали з мінометів калібру 120 й 82 мм, гранатометів та стрілецької зброї. Також з мінометів були обстріляні українські оборонні позиції біля Кам'янки та Верхньоторецького. А неподалік Зайцевого противник бив по наших укріпленнях з гранатометів різних систем. Луганський напрямок. На цій ділянці лінії розмежування бойовики російсько-терористичних військ тричі здійснювали обстріли українських воїнів. Всі в районі н.п. Кримське, із застосуванням 120-мм та 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї меншого калібру", - йдеться у зведенні.

Як повідомляв ONLINE.UA, 19 травня у мережі з’явилися фото наслідків обстрілу бойовиками житлового сектору на східній околиці населеного пункту Бердянське та селища Широкине.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?