Україна введе антидемпінгові мита на шоколад з Росії - ЗМІ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україна введе антидемпінгові мита на шоколад з Росії - ЗМІ

Україна введе антидемпінгові мита на шоколад з Росії - ЗМІ

Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі прийняла рішення про застосування антидемпінгового мита на шоколад та інші готові харчові продукти з вмістом какао походженням з Російської Федерації.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Європейську правду.

Як виданню стало відомо від джерела, близького до комісії, відповідне рішення в найближчі дні буде опубліковано в "Урядовому кур'єрі" і вступить в силу. Ставка антидемпінгового мита складе 31,33% і буде діяти протягом 5 років.

Читайте також: Туреччина не стала церемонитися з Росією: прийнято серйозне рішення

Також Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі відмовилася продовжувати спеціальні заходи щодо імпорту в Україну посуду і приладів столових або кухонних з фарфору незалежно від країни походження та експорту. Відповідне рішення незабаром буде оприлюднено в "Урядовому кур'єрі".

Як повідомляв ONLINE.UA, Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі вирішила провести проміжний перегляд антидемпінгових заходів щодо імпорту в Україну нітрату амонію з Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?