Ляшко відреагував на подання Луценка про зняття недоторканності з Лозового
Категорія
Події
Дата публікації

Ляшко відреагував на подання Луценка про зняття недоторканності з Лозового

Ляшко відреагував на подання Луценка про зняття недоторканності з Лозового
Джерело:  online.ua

Народний депутат України Олег Ляшко, лідер "Радикальної партії" вважає, що подання Юрія Луценка на зняття недоторканності з його соратника Андрія Лозового переслідуваннями його політичної сили.

Про це Ляшко заявив на своїй сторінці у Facebook, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: САП не викликала Ляшка на допит, він сам прийшов для шоу - Холодницький

"Генеральний прокурор Юрій Луценко, як і його попередник Шокін, вніс подання на притягнення до відповідальності народного депутата України від нашої Радикальної партії Андрій Лозовий. Не Бойка! Не Льовочкіна! Не Вілкула! Не Скорика! Не Бакуліна! Не інших злочинців режиму Януковича, які винні у кровопролитті на Майдані і розграбуванні України. Подання Луценка на Лозового - це розправа за нашу політичну позицію!", - вважає Ляшко.

"Я не виключаю, що це тиск на нашу фракцію, щоб змусити нас голосувати за грабіжницькі пенсійну та земельні "реформи" влади", - додав нардеп.

Також Ляшко звернув увагу на те, що його фракція у Верховній Раді не голосувала за призначення Луценка на пост генпрокурора.

"І останнє. Коли Луценко звинувачує у вигаданих злочинах членів моєї фракції, хай для початку цей "праведник" подивиться на себе в дзеркало! Менти до сих пір переказують легенди, як Луценку чемоданами носили в МВС хабарі за звання і посади. Те саме зараз і в прокуратурі, де корупція буяє махровим цвітом!! Обов'язково прийде час, коли Луценко буде відповідати за свої зловживання!", - резюмував Ляшко.

Нагадаємо, сам Лозовий відреагував на новини від генпрокурора, заявивши, що "Луценко перейшов червону лінію у своєму бажанні політичної розправи над нашою командою".

Як повідомляв ONLINE.UA, на початку березня в ГПУ заявили, що всерйоз беруться за декількох народних обранців через те, що вони мають проблеми із сплатою податків згідно із своїми деклараціями. У попередньому списку прокуратури був зокрема і Андрій Лозовий.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?