Польща збільшить кількість митників на українському кордоні
Категорія
Події
Дата публікації

Польща збільшить кількість митників на українському кордоні

Польща збільшить кількість митників на українському кордоні
Джерело:  Укрінформ

У зв'язку із набуттям чинності безвізового режиму України із країнами Євросоюзу 11 червня, у Польщі збільшать кількість працівників митниці на пунктах пропуску на українському кордоні.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

Читайте також: Ще три центри Києва почали видавати біометричні документи

"У зв'язку із запланованою відміною віз для громадян України міністерство фінансів (Польщі — ред.) планує розширити штатну чисельність на польсько-українському відрізку державного кордону за рахунок додаткових посад з огляду на прогнозовані потреби і ймовірне зростання прикордонного руху",- йдеться у заяві міністерства фінансів РП (Республіки Польща - ред.).

Зазначається, що в залежності від ситуації на кордоні керівники змін на пунктах пропуску визначають кількість митників.

"Якщо ситуація змінюватиметься, то на кордон спрямовуватимуться додаткові функціонери",- повідомили у польському міністерстві.
У відомстві очікують "незначне збільшення часових рамок на перевірку", на що Митна служба РП реагуватиме "у відповідності до потреб".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше заступник глави адміністрації президента Костянтин Єлісєєв заявив, що рішення Європейського Союзу про надання громадянам України безвізового режиму набуде чинності у ніч з 10 на 11 червня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?