В СБУ підтвердили, що затриманий на Сумщині хабарник є співробітником НАБУ - ЗМІ
Категорія
Події
Дата публікації

В СБУ підтвердили, що затриманий на Сумщині хабарник є співробітником НАБУ - ЗМІ

В СБУ підтвердили, що затриманий на Сумщині хабарник є співробітником НАБУ - ЗМІ
Джерело:  online.ua

В СБУ підтвердили, що затриманий за фактом вимагання у підприємця хабаря в 150 тисяч долларів США, є співробітником Національного антикорупційного бюро.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал "112 Україна.

Читайте також: НАБУ в повному обсязі отримало доступ до реєстру електронних декларацій

"Слідчі дії ще тривають. Як нам повідомили в СБУ, затриманий - працівник НАБУ. Він вимагав хабар за закриття кримінальної справи. Сума була зменшена вдвічі до 150 тис. дол. За інформацією СБУ, діяв працівник НАБУ разом з спільником, це було цивільна особа", - повідомила журналіст телеканалу, яка перебуває у будівлі СБУ в Києві.

Нагадаємо, раніше у НАБУ спростували затримання у Сумській області хабарника, який був співробітником Бюро. А громадський активіст Артем Романюков повідомив, що затриманий був звільнений з НАБУ ще у лютому, назвавши заяви Лариси Сарган - прес-секретаря очільника Генпрокуратури Юрія Луценка - спробою дискредитувати антикорупційне відомство.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що МВФ у рамках фінансування України вимагає у Кабміну дозволити НАБУ самостійно прослуховувати підозрюваних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?