Мексиканці ледь не лінчували росіянина, що ображав їх країну: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Мексиканці ледь не лінчували росіянина, що ображав їх країну: опубліковано відео

Мексиканці ледь не лінчували росіянина, що ображав їх країну: опубліковано відео
Джерело:  РІА Новини

Ввечері 19 травня у місті Канкуні в Мексиці натовп оточив будинок російського відеоблогера Олексія Макєєва та ледь не лінчував його.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.

Відомо, що Макєєв, живучи у Мексиці, записував та розповсюджував у інтернеті відеоролики, на яких він ображав місцевих жителів.

Читайте також: Росіянин вимагав гроші та літак, погрожуючи вбити вигаданих заручників

За словами консула Росії в Мехіко Дмитро Болбота, за попередніми даними, в результаті нападу Макєєв був поранений, а також поранив з вогнепальної зброї місцевого жителя. Він також зазначив, що в Росії про відеоблогера знімали передачу, в якій стверджували, що той психічно хворий.

"Він стріляв, два постріли в груди припали (мексиканцю), невідомо, вижив той чи ні. Макєєву пощастило, що натовп не розірвав його прямо на місці", - зазначив місцевий житель Олександр Толмачов.

Поліція встигла захистити Макєєва від розправи місцевих жителів. В мережі з'явилося відео нападу:

Зазначимо, що в соцмережі посміялися над інцидентом. Так, користувач з ніком Страшный БЕНДЕРовец написав: "Всесвітня слава: росіян б'ють вже навіть в Мексиці! Як кажуть Мекіскано-бандерівці... москаляку на бурріто!".

Як повідомляв ONLINE.UA, в Естонії росіянина Артема Зінченко засудили до п’яти років в’язниці за співпрацю з військовою розвідкою Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?