Під Одесою фаната "руського миру" змусили зняти футболку з Путіним: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Під Одесою фаната "руського миру" змусили зняти футболку з Путіним: з'явилися фото

Під Одесою фаната "руського миру" змусили зняти футболку з Путіним: з'явилися фото
Джерело:  bessarabiainform.com

В Ізмаїлі Одеської області чоловіка у футболці з президентом Росії Володимиром Путіним змусили зняти футболку та затримали його.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  БессарабіяINFORM.

Зазначається, що інцидент трапився 18 травня: учасник АТО Дмитро Озмітель зустрів чоловіка у футболці з портретом Путіна та написом "Самий ввічливий президент", після чого підійшов до нього і попросив зняти її.

Читайте також: Фанат Путіна напав на відомого прихильника України через футболки: з'явилося відео

"Учасник бойових дій спробував донести своєму співрозмовнику, що сьогодні його бойові товариші воюють на Донбасі і віддають свої життя в тому числі за те, щоб в нашому регіоні був мир, а вихваляти президента країни-агресора - образливо і неприпустимо", - пише видання.

Після цього чоловік зняв футболку та віддав учаснику АТО, який її розірвав та викинув. Робітники правоохоронних органів затримали любителя "руського миру".

В мережі прокоментували інцидент. Так, користувач NorCali написав: "Краще б безкоштовний квиток в одну сторону на расію без права повернення таким видавали".

Vitalii‏: "Шана АТОшнику за витримку. Я б прибив володаря".

Як повідомляв ONLINE.UA, в грудні в мережі з’явилося відео з Перу, на якому показано, як російський турист, побачивши футболку з образливим написом на адресу Путіна, атакував її власника — Вадима Дубовського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?