Величезна автоколона націоналістів вирушила до будинку Порошенко
Категорія
Події
Дата публікації

Величезна автоколона націоналістів вирушила до будинку Порошенко

Величезна автоколона націоналістів вирушила до будинку Порошенко
Джерело:  online.ua

Активісти "Національного корпусу", С14, "Правого сектору" та "Свободи" влаштували автопробіг під назвою "Порошенку, підпиши амністію", в рамках якого вдень 20 травня направилися з центру Києва до маєтку президент України у Козин.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook С14.

Читайте також: Голосів упритул: Рада ухвалила важливий закон про учасників АТО

До селища Козин виїхало близько 200 націоналістів на 80 автомобілях. За даними "Громадського", колону супроводжують співробітники правоохоронних органів.

Зазначимо, що президент Петро Порошенко 20 травня перебуває у Німеччині, де заплановані його переговори з канцлером Ангелою Меркель.

Як повідомляв ONLINE.UA, закон "Про амністію в 2016 році", у якому передбачені окремі пункти щодо українських військових, був прийнятий у Верховній Раді України 22 грудня 2016 року.

7 липня 2016 року Закон про амністію вже був прийнятий у Верховній Раді, однак тоді Порошенко ветував його і вніс правки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?