"Страта" росіянина в Мексиці: з'явилося нове відео інциденту
Категорія
Світ
Дата публікації

"Страта" росіянина в Мексиці: з'явилося нове відео інциденту

"Страта" росіянина в Мексиці: з'явилося нове відео інциденту
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося ще одне відео нападу на російського відеоблогера Олексія Макєєва, якого жителі Канкуна (Мексика) ледь не лінчували.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.

На кадрах видно, як напівголий Олексій Макєєв тікає від розлюченого натовпу. При цьому чоловік був весь у крові. Як відомо, у результаті нападу він отримав ножове поранення. Поліція встигла захистити Макєєва від розправи місцевих жителів.

Читайте також: Росіянин вимагав гроші та літак, погрожуючи вбити вигаданих заручників

Відомо, що Макєєв, живучи у Мексиці, записував та розповсюджував у інтернеті відеоролики, на яких він ображав місцевих жителів.

За словами консула Росії в Мехіко Дмитро Болбота, за попередніми даними, в результаті нападу Макєєв був поранений, а також поранив з вогнепальної зброї місцевого жителя. Він також зазначив, що в Росії про відеоблогера знімали передачу, в якій стверджували, що той психічно хворий.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Естонії росіянина Артема Зінченко засудили до п’яти років в’язниці за співпрацю з військовою розвідкою Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?