В Одесі туристи з Молдови поплатилися за "георгіївську стрічку" на авто: з'явилися відео
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі туристи з Молдови поплатилися за "георгіївську стрічку" на авто: з'явилися відео

В Одесі туристи з Молдови поплатилися за "георгіївську стрічку" на авто: з'явилися відео

В Одесі група місцевих активістів разом із поліцією змусили туристів із Молдови зняти так звану георгіївську стрічку з машини.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook колишнього керівника одеської організації "Правий сектор" Сергія Стерненко.

"Спочатку вони говорили, що це діти нав'язали, а пізніше версія змінилася на те, що начебто авто орендоване і вони не знають, чому на ньому висить символ російського тероризму. З небажаними в Україні гостями була проведена роз'яснювальна бесіда і на місце викликано співробітників поліції для складання протоколу про адмінпорушення", - написав він.

Читайте також: Скоро заборонять Сонце: У Путіна розбурхались з приводу рішення Ради про "георгієвські стрічки"

Також він зазначив, що за словами "героїв" сюжету їх в цей же день пропустили з георгіївською стрічкою прикордонники у ПП "Паланка", не сказавши їм нічого.

"Щоб уникнути спекуляцій. Звертаю увагу на те, що в Одесі добре ставляться до туристів. Але. Якщо ви їдете до нас - поважайте нашу країну, наші закони і майте на увазі, що будь-яка проросійська символіка, висловлювання або заклики - місцеві жителі дуже швидко пояснять, що вам тут не раді. Будьте ввічливими і не треба лізти в Україну із символікою, з якою вбивають наших громадян. І тоді все буде добре", - додав пізніше Стерненко.

Як повідомляв ONLINE.UA, 16 травня народні депутати ухвалили рішення про заборону в Україні символу "руського міру" так званої георгієвської стрічки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?